avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt si distrugere auto
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt si distrugere auto

Buna ziua . In data de 11 . 10 . 2014 mi-sa furat masina din parcarea blocului . In dimineata zilei de 12 . 10 .2014 a fost gasita rasturnata . Toata interventia sa facut prin 112 . Autorul a fost gasit in masina la venirea echipajului de Politie si a celui de la SMURD . Am depus plingere de furt si bineinteles pentru recuperarea pagubei . De atunci si pina azi 20 . 11 . 2014 , Politia din oras nu mi-a dat nici un raspuns . Respectivul autor se pare ca mai are la activ citeva dosare pe aceeasi tema . Intrebare : CE pot face sa imi recuperez paguba , deoarece masina este de dus la radiat ? Printre altele se pare ca autorul a fost ridicat luni 17 . 11 . 2014 de catre Politie intr-un alt dosar in care sentinta a fost pronuntata acum doua sau trei saptamani , la 2 ani si 8 luni pentru conducere fara permis si furt auto . Cu stima .
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 10:14, 26 Noiembrie 2014
Cred ca aveti prea multe pretentii de la cei care se ocupa cu aceste dosare, care nu reprezinta o urgenta. Cu parere de rau, dar daca nu ati avut CASCO, este greu sa recuperati paguba. In primul rind, acest dosar este de durata, iar daca suspectul nu are nimic pe numele lui, si a mai fost si arestat, nu prea veti avea ce sa ii luati.
:offtopic:Interventie moderator
Am rugamintea sa continuati discutia aici si sa nu mai deschideti un nou topic pe aceeasi tema ( pct.3.3 din Regulament).
Pentru continuarea discutiei aveti posibilitatea sa folositi optiunea " raspunde".
Multumesc pentru intelegere.
mihai001123 a scris:

Buna . Va multumesc ptr. raspuns , dar atunci daca dosarele de acest fel nu sunt importante de lunga durata , etc , atunci ce este de facut ?
Ii lasam pe acesti infractori sa continue ?
Totusi poate ca este o modalitate , exista , o modalitate sa ii facem sa plateasca ?
Rog ajutor . Cu stima .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare daune accident rutier petros dorin petros dorin Buna ziua. Am avut un accident rutier, din vina exclusiva a altei persoane (masina parcata regulamentar, a intrat o persoana cu motocicleta in masina) am fost ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin- nu am antecedente penale, prejudiciu recuperat anonymus20 anonymus20 Buna ! As avea o intrebare . In cazul unui furt . Obiectul a fost recuperat si platit , dar ramas al firmei . Politia nu a fost chemata . Exista termen ca in ... (vezi toată discuția)
Prelungirea duratei arestarii preventive dispuse in cursul urmaririi penale art156 ContSters198721 ContSters198721 a prelungit durata arestarii preventive pentru a treia oara pentru trei inculpati pentru furt si furt calificat ,cate zile le mai poate prelungidurata ... (vezi toată discuția)