Referitor la hotararea CSM publicata in Monitor in 7 nov., cum se poate concret folosi aceasta hotarare.Cum se vor solutiona cererile de indreptare a erorilor materiale ? Daca am avut un proces la care mi-a fost respins recursul dar in procesul verbal de contraventie a fost indicat gresit locul unde s-a savarsit asa zisa infractiune ,dar instanta a ignorat dovezile depuse si a considerat ca nu s-a incalcat art.17 la intocmirea PV pot sa consider eoare materiala si sa cer solutionarea sau explicarea hotararii ?
E vb de erori materiale strecurate in hotarari sau incheieri, ce aveti dvs nu e o eroare materiala pe care instanta sa o indrepte.
Cererea dvs va fi respinsa.
Daca era important locul in care s-a desfasurat actiunea, trebuia sa convingeti instanta la proces.
Se considera eroare materiala o eroare care poate fi atacata cu contestatie in anulare ? Si daca este o eroare materiala cum se solutioneaza ea ? Mai exact ce face completul - trimite spre rejudecare ? Mi se poate explica ( cum se mai prevede in hotarare ) dece nu s-a examinat unul dintre motivele de recurs nici dupa cererea de contestatie in anulare ?