avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Organizare tombola
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Organizare tombola

Buna!
Am o cafenea si vreau sa organizezi o tombola , in felul urmator: clientul trebuie sa cumpere de min.10 lei si intra automat in tombola, trebuie sa completeze un formular cu datele personale .castigul este un cos cu alimente in valoare de 100lei.
intrebarea mea ar fi daca pot sa fac sau trebuie autorizatie de la finante? sau ce procedura este pe care trebuie sa urmez.
Mulumesc!
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 21:24, 8 Noiembrie 2013
contabilul societatii trebuie sa stie cum organizati tombolo

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organizare tombola amykary amykary Buna ziua! Am o firma,un SRL,si as dori sa organizez o tombola aniversara(20 de ani de la infiintare) la care sa poata participa clientii magazinului care ... (vezi toată discuția)
Tombola the_question the_question Buna ziua.Am si eu o problema. Situatie e in felul urmator : am o firma(un SRL),am cumparat pamant si am construit o casa pe firma. Asadar,casa apare in ... (vezi toată discuția)
Reclama mincinoasa Bogdan2012 Bogdan2012 Buna ziua, Fiind membru nou pe acest site, vreau sa va felicit pentru acest forum, care este un izvor nesecat de informatii utile. Nelamurirea mea se ... (vezi toată discuția)