avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Concurs cu tombola
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Concurs cu tombola

Buna ziua.
Am un magazin si vreau sa fac un concurs prin care sa - mi impulsionez clientii sa cumpere cat mai mult . Adica la cumparaturi de minim 50.00 acestia vor completa un talon care se va pune intr-o urna se va completa cu datele persoanei acel cupon.
Vreau sa stiu ce autorizatii am nevoie pentru a putea initia un astfel de concurs cu tombola.
Are legatura si cu agentia pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.
Va multumesc anticipat.
Daca credeti ca am incadrat gresit intrebarea si stiti pe cineva va rog sa ma ajutati cu un raspuns.

Ultima modificare: Vineri, 1 August 2014
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Legal to Business , Consilier juridic 20:59, 2 Septembrie 2014
Buna seara,

In ciuda intarzierii cu care primiti raspuns, sper sa va mai fie folositor.

De principiu si pentru simplul fapt ca aveti angajati, trebuie sa notificati Autoritatea competenta (ANSPDCP), cu atat mai mult cu cat veti colecta date de la clienti.

Mai mult, trebuie vazut cu un fiscalist cum veti introduce si in ce limita aveti dreptul sa introduceti in contabilitate cheltuielile facute cu premiile.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs electrocasnic primit fara sa-l fi comandat si obligatia de plata cosmina35 cosmina35 Buna ziua, am primit zilele trecute prin curier un produs electrocasnic pe care nu l-am comandat. Mentionez ca nu am primit impreuna cu produsul nici ... (vezi toată discuția)
Am fost anuntat ca am castigat un concurs si nu am primit premiul Catalin553 Catalin553 Salut , in data de 15 septembrie 2016 am fost anuntat ca am castigat un concurs (la care m-am inscris personal) organizat de un site(din Romania) de stiri din ... (vezi toată discuția)
De unde se poate face rost de autorizatie privind prelucrarea datelor cu caracter personal? MrFB MrFB Buna ziua! Pe internet am gasit doar la Bucuresti sediul ANSPDCP.Insa in orase autoritatea care emite astfel de autorizatii apartine de IPJ,primarie sau este ... (vezi toată discuția)