Buna ziua,in urma cu doi ani presedintele de bloc in cadrul AG de atunci ne-a adus la cunostiinta ca v-om plati lunar o suma de bani pentru fondul de reparatii.Anul acesta s-au apucat sa inlocuiasca interfonul desi cel vechi era functional, cutiile de scrisori desi cele vechi erau intregi, fara sa ne intrebe daca suntem de acord sau nu.In cursul acestui an nu s-a tinut AG, intrebindu-l pe presedinte,acesta a spus ca asa au hotarit cei din comitet. Este corect?
Fondul de reparatii se constituie pentru intretinerea (zugraveli, inlocuire de tamplarie etc), reparatia si modernizarea tuturor elementelor de proprietate comuna.
Am si spus in comentariul pe care l-am facut ca aceste lucrari de modernizare, sa zicem, e bine sa se faca daca exista o rezerva suficienta pentru a acoperi reparatiile de urgenta.
Nu se intreaba fiecare proprietar in parte, ca nici in AG nu participa toti, ba dimpotriva, chiar o minoritate, si totusi se pot adopta hotarari daca la reconvocata participa 3 proprietari si 2 zic sa se schimbe cutiile postale.
Asa e legea si nu e nicio interpretare.
Chestiunea cu schimbul de ulei si volanul nu se prea potriveste, ca masina va apartine in exclusivitate, iar mecanicul n-are nicio cota-parte de proprietate la bunul dv. El este un prestator. Comitetul executiv va reprezinta pe dv., proprietarii, nu presteaza lucrari.
Schimbare interfon
monica89
As dori sa stiu cati proprietari dintr-o scara de bloc trebuie sa fie de acord pentru a se schimba vechiul interfon?Admnistratorul nu doreste sa stranga banii ... (vezi toată discuția)
Fond reparatii
adriandanciu90
Buna ziua.
S-a stabilit in adunarea generala strangerea unui fond de reparatii repartizat pe 6 luni de intretinere.
Cand fac reparatii, iau din banii stransi ... (vezi toată discuția)