avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj dupa concediu de cresterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj dupa concediu de cresterea copilului

vreu sa stiu daca pot sa beneficiez de somaj dupa terminarea conediului de 2 ani de crestera copilului, fiind angajat intr-o firma in care sunt asociat cu 50% si mai detin o firma ca asociat cu 90%. Eu m-am gandit ca revin pentru o luna doua la vechiul loc de munca dupa care sa intru in somaj societatea fiind pe marginea falimentului. .Este posibil?
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 21:08, 31 Martie 2009
Somajul este o indemnizatie pe care o primesc persoanele lipsite de venituri. Daca nu aveti venituri fiscul va consemna acest fapt in adeverinta.
In cazul in care persoana juridica obtine venituri, persoana fizica care o detine obtine venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venitul unui srl poate fi considerat venitul persoanei care face cerere pt indemnizatie de somaj ? lilit lilit Sunt asociat si administrator la o firma la care am fost si angajata.Contractul de m-ca s-a desfacut cu art.65/1.Problema mea este urmatoarea: Am obtinut ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la indemnizatie de somaj ? mirceastanciubv mirceastanciubv IN LUNA [b]MARTIE 2009[/b], AM DEVENIT ASOCIAT [b]IN PROPORTIE DE 50%[/b] SI [b]ADMINISTRATOR[/b] INTR-O SOCIETATE PRIVATA, FIIND IN ACEL MOMENT ANGAJAT IN ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj + asociat in srl Victor2008 Victor2008 Buna Ziua, Beneficiez de indemnizatie de somaj si doresc sa infiintez un SRL ca asociat unic sau cu 2 asociati. In cadrul acestui SRL voi avea activitati ... (vezi toată discuția)