avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

tata a semnat un act de mostenire in 1975 lasind casa bunicului meo impreunacu 0,6 ari de pamint SUROREI SALE -.iar restul de pamint format din 3 ,11 h find la acea data in folosinta la cap umbraresti , pe acest pamint tatal meu nu a SEMNAT NIMIC FIND LA ACEA DATA NU ERA IN FOLOSINTA BUNICULUI MEU.dup 1989 cin pamintuil sa intors la PROPIETARI DE DREPT ,CONS ,LOC AL COM UMBRARESTI LA PUS IN POSESIE CU 1 HA iar restul sa inpartit intre cele doa surori .in 2011 sora la care tata ea lasat casa a dato in judecata pe mama mea . si sentita data de judec liesti a dat verdictul irevocabil la care sora tatalui meo e buna stapina pe tot paminrtul ,tatal meu actual mort lasindo ca mostenitoare pe mama ,nu mai are nici un drept la pamint .eu nu inteleg cum se poate ca cineva care a semnat pe 0,6 ari nu mai are dreptul la nimic.
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 01:53, 11 Noiembrie 2013
pentru că tatăl dumneavoastră nu a semnat că cedează casa și cele 0.6 ha, ci a renunțat la moștenire. adică la tot ce era cuprins în masa succesorală în acel moment precum și la orice alte bunuri ce s-ar fi descoperit ulterior încheierii succesiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietare si cale de a avea titlu de proprietate Kurlz91 Kurlz91 este pamint si padure de pe stramos care a fost dat la tatal si familie , unde a dat pamintul pe titlu comun la copii si padurea nu a fost recuperata... cum as ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am o intrebare, cui îi rămâne casa... Cartealbastra24 Cartealbastra24 Buna ziua ! Am o intrebare cui ramne casa ..sau mai bine zis cum se Imparte casa mostenire de la bunici daca buncici mei a avut 2 copi pe tata care a muri ... (vezi toată discuția)
Caz incurcat gymos gymos Buna ziua! Parintii sotiei detin circa 3ha de teren si o casa, de la bunici. Casa e pe un teren de 500 ari, si inca 2 terenuri, unul de 2,13 ha si unul de ... (vezi toată discuția)