avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil

Buna ziua. Am urmatoarea problema. Sotia mea are gemeni. Ea a luat ~35 zile in prenatal, iar restul de zile intentioneaza sa le ia in postnatal. Problema este cand pot sa depun dosarul pentru indemnizatia de crestere copii? Pentru cei care nu depasesc 60 zile de postnatal, eu stiam ca termenul de depunere este 43-60 zile. Dar ea are ~90 zile de postnatal. Cei de la primarie mi-au spus ca pot depune dosarul dupa perioada de postnatal, dar nu ii cred. Va multumesc mult pentru raspunsuri. Impluneste 60 de zile de la nastere intr-o saptamana.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:39, 11 Noiembrie 2013
Nu e vorba de o politica speciala a angajatorului respectiv dar o asemenea adeverinta nu se poate elibera decat dupa ce se termina concediul de maternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul pre si postnatal sircuanda sircuanda Buna seara, am o intrebare , puteti sa imi spuneti daca in concediul prenatal imi iau 30 de zile, restul de 96 le pot lua toate dupa nastere (concediul ... (vezi toată discuția)
Dosar indemnizatie crestere copil adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cand se poate depune dosarul pentru indemnizatia crestere copil, la terminarea concediului pre/postnatal sau la 42 de zile ... (vezi toată discuția)
126 de zile de concediu maternitate? marta946 marta946 Buna ziua, Cele 126 de zile de concediu pre-natal se pot imparti inainte si dupa nastere dupa cum vrea gravida? Cele 126 de zile se platesc cu 85% din ... (vezi toată discuția)