Va rog sa ma ajutati, am depus la primarie actele necesare eliberarii titlului de proprietate si stiu ca este lege data ca pana la 1 ian 2014 sa se blocheze eliberarea titlurilor. Vorba merge ca nici in ianuarie nu se vor elibera, va dura mult mai mult. Ce variante legale mai am, cum sa fac sa obtin titlul de propietate. Vrem sa vindem urgent o casa+teren si nu putem fara acte. Multumesc anticipat !!
Multumesc pt. promptitudine. Avem acte din care reiese ca suntem mostenitori, respectiv certificate de moastenitori, testament. Problema e ca lipsesc 3/8 care stim sigur ca apartineau celui care a lasat mostenirea, doar ca nu gasim succesiunea in care sa scrie negru pe alb. Totusi exista certif. de mostenitori facute pe toata mostenirea. La primarie am dus dovada platii impozitelor pe toata supraf, declaratii ale vecinilor, o tona de acte - act vzare cumparare teren, testamente, certif de mostenitori, dar din pacate am intarziat 2 sapt. si a intrat legea 165 in vigoare ((. Cine stie cat va dura pana se va da drumul la eliberarea titlului. Ce solutii as mai avea ? Multumesc !
Titlu de propietate
jbip21
Buna ziua,
Ma confrunt cu urmatoarea problema: trebuie dezbatuta succesiunea dupa bunicul numai ca unul din succesori nu vrea sa participe la actiune. El ... (vezi toată discuția)
Teren agricol
faneami
Am vandut un teren agricol in anul 1991 cu contract de mana cu 2 martori. Primaria cand a emis titlu nu a mai bagat acel teren in titlu. Cum pot legal sa il am ... (vezi toată discuția)