avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... EXECUTARE SILITA PENTRU UN CREDIT DE NEVOI PERSONALE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

EXECUTARE SILITA PENTRU UN CREDIT DE NEVOI PERSONALE

acum 8 ani am facut un credit de nevoi personale fara garantii sau giranti pe care din diferite motive nu l-am achitat integral.acum am primit o notificare prealabila inceperii executarii silite de la o firma de recuperare.aceasta firma a fost si la vechea mea adresa si au amenintat ca imi vor scoate la licitatie un apartament pe care il detin cu fosta nevasta si care nu a fost gajat in vreun fel bancii.la ce trebuie sa ma astept sau ce trebuie sa fac?

[Nu mai scrieti cu majuscule, multumesc]
Ultima modificare: Luni, 11 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: luissiana , utilizator 16:03, 11 Noiembrie 2013
am mai raspuns si anterior:este foarte posibil ca datoria Dvs sa fie prescrisa (fiind din 2005). verificati toate datele si daca este asa puteti sta linistit nu au cum sa va oblige. Aveti in vedere ca o plata facuta de catre Dvs (oricat de mica ar fi suma) reprezinta recunoasterea expresa a datoriei si duce la inceperea unui nou termen de prescriptie de 3 ani. cel mai bine este sa le cereti un desfasurator al creditului pt a vedea cand este facuta ultima plata dar aveti grija sa nu oferiti nici o intelegere, solicitare sau confirmare in scris in acest sens.

va multumesc pentru raspuns.cum pot cere sau mai bine zis de la cine sa cer un desfasurator?toate actele de la acel contract de credit au ramas la fosta sotie cu care nu am pastrat o legatura "buna".
Ultima modificare: Luni, 11 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator
de la firma de recuperare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai exista recuperare dupa 8 ani de nepasare a bancii madlenn madlenn LA UN CONTRACT DE CREDIT PENTRU CUMPARARE ELECTROCASNICE DIN 2002 BANCA A VANDUT CREANTELE IN 2010 NU CUMVA S-A PRESCRIS?DE CE RECUPERATORII INSISTA DACA ... (vezi toată discuția)
Executare silita alina260 alina260 Buna seara! Acuma 7 ani am facut o banca pe care nu am achitat decat vreo cateva rate. Acu 2 luni am fost cautata de cei de la firma de recuperare. As dori ce ... (vezi toată discuția)
Firma recuperare ducubc ducubc ce se poate intampla cu cu un credit de consum luat in decembrie 2005 achitat partial, m-am saturat de 3 ani de telefoane de la o firma de recuperare! (vezi toată discuția)