avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

buna seara!daca am platit taxa de poluare ptr a inscrie masina,o mai pot recupera cumva?si daca da,cum?va multumesc
marap a scris:

Pentru Larisa Dudciuc:
Buna ziua!
Vad ca sunteti singura in masura sa-mi raspunda. O societate a platit taxa de poluare pentru un camion in 13.12.2008, in ultima zi inainte sa se dubleze. S-a platit la Salaj. Se poate recupera? Daca da, poate puteti sa-mi recomandati pe cineva care se ocupa in judet...
Multumesc.

Imi pare sincer rau, dar nu aveti sanse reale la acest moment.Practica C de Ap e de respngere ptr. acea perioada.
Buna,
Aveti sanse reale de reusita ,daca actionati profesionist!
Taxa platita de d-voastra se recupereaza la Brasov ,fara prb, impreuna cu cheltuielile de judecata(si ONORARIU AV.)si dobanda primiti, dar sfatul meu este sa nu va apucati singura de recuperat, intrucat riscati.Apelati la un av. care cunoaste acest tip de cauze.
Faptul ca nu aveti actele toate , nu este nicio prb!!!!!!!!
Cu adrese la Serv Inm Auto(atasati taxa) si eventual la AFP le faceti rost.
Av cu care colaborati ar trebui sa se ocupe si de acest aspect.Eu asa procedez.


Sinziana_brj a scris:

Buna ziua!
As dori si eu sa recuperez o taxa de poluare achitata in decembrie 2009 in Brasov. Nu stiu exact ce s-a intamplat cu chitanta, am impresia ca a fost oprita la dosarul de inmatriculare. In momentul acesta detin un certificat din care ar rezulta ca nu datorez taxa de poluare dar nu este specificata vreo chitanta sau in baza carui act nu datorez. Cum as putea sa reintru in posesia chitantei sau a unei copii?
Credeti ca sunt sanse de reusita?
Va multumesc!
buna ziua!

am achitat si eu in 10.12.2008 o taxa de poluare in valoare de 4741 lei dar intre timp am vandut masina ....tin sa precizez ca am toate actele doveditoare ...cum ar fi . chitanta de la financiar copii de pe carti de pe tuf mare mic traduse tot tot si mama mea este jurist deci ma poate reprezenta .....mai este vreo sansa ??.. sunt din ploiesti ! Multumesc !
Buna, ma aflu cam in aceeasi situatie cu tine, doar ca eu am platit in 13 decembrie. D-na Larisa Dudciuc mi-a dat un raspuns negativ referitor la acea perioada, dar as vrea sa stiu si eu daca e caz general sau se referea doar la Curtea de Apel Cluj. Tine-ma la curent, te rog... Multumesc.
Se refera la C de ap Cluj si nu numai!-ptr Marap
Ptr Fin -unde ati platit-o?

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare 2011 m78 m78 buna sunt interesat sa-mi aduc o masina din germaia si cum taxa de poluare 2011 a crescut f mult , as dori sa stiu ce sanse am sa castig un eventual ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare 2010 pentru masinile in leasing Consumatorul Consumatorul Buna ziua, De curand am achizitionat un autoturism in leasing (martie 2010). Zilele acestea am primit de la firma de leasing factura pentru taxa de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto masina noua renault renault Buna ziua. In luna mai am inmatriculat o masina noua, cumparata din Romania, platind taxa de poluare. Inteleg ca taxa ar putea fi recuperata de la stat. Ma ... (vezi toată discuția)