mda...asa se intampla la Bucuresti...aveti foarte mult de asteptat...plus ca dupa Tribunal, urmeaza Curtea de Apel...ati solicitat actual;izarea cu dobanda legala, pana la data platii efective? macar daca dureaza atat de mult procesul, sa poata sa-ti restituie o suma mai mare decat cea platita...
Da, am solicitat urmatoarele:
- dobanda legala pt. perioada dintre data platii taxei si data implinirii termenului legal de solutionare a cererii de restituire a taxei;
- dobanda legala fiscala de la data solutionarii cererii de restituire si pana la data restituirii efective.
Cu RIL-ul se mai aude ceva? A fost judecat la ICCJ?
inca nu...termenul de solutionare, potrivit cod proc civila, adica 6 luni de la introducere, s-ar implini in lunanoiembrie...
DAR AR FI SANSE MARI SA FIE RESPINS CA INADMISIBIL..parerea multora asta este, ptr ca instanta europeana s-a pronuntat deja ref la taxa pe poluare....si instantele, indiferent de pronuntarea ril-ului, trebuie sa respecte hotararile Curtii de Justitie DE LA LUXEMBURG....vedem ce va fi...iti recomand sa citesti articolul urmator...cauti pe google ,,RIL taxa poluare,,, si dai click pe primul site aparut...sa ai rabdare sa citesti tot ce scrie acolo, foarte interesant cum au gandit editorii articolului combaterea recursului promovat de POLITICIANA procuror general....
Taxa de poluare 2011
m78
buna sunt interesat sa-mi aduc o masina din germaia si cum taxa de poluare 2011 a crescut f mult , as dori sa stiu ce sanse am sa castig un eventual ... (vezi toată discuția)