din contract frezulta ca dvs. platiti onorariul casei de avocatura dupa finalizarea procesului la FOND (Tribunal)....
dupa aceasta faza, in RECURS, multe instante din tara nu mai considera ca fiind necesara depunerea la dosar a intampinarii de catre dvs... asadar, casa va acorda ajutor doar la fond, dupa, va descurcati...
ma tineti la curent cu solutionarea dosarului la fond, iar dupa ce primiti sentinta civila acasa, imi dati un mail pe privat, vedem cand fac recurs finantele si termenul de la curtea de apel, si va formulez eu o intampinare, ptr nu a mai da inca o suma de bani casei de avocatura respectiva...bafta..!
bineinteles...daca se urmeaza pasii prezentati pe acest forum, adica procedura prealabila si apoi contestarea refuzului finantelor de restituire a sumei reprezentand taxa pe poluare, in instanta...nu cred ca sunt probleme la targu mures...sunt sanse mari de reusita...cititi sfaturile de pe acest topic sau cereti sfaturi, si va vom raspunde...bafta....
buna seara! privitor la recuperarea acestei taxe, cu titlu de rugaminte as dori si eu un model de cerere de returnare a sumei achitate la Administratia Fiscala. va multumesc anticipat
Taxa de poluare 2011
m78
buna sunt interesat sa-mi aduc o masina din germaia si cum taxa de poluare 2011 a crescut f mult , as dori sa stiu ce sanse am sa castig un eventual ... (vezi toată discuția)