da...poti formula si precizari in sensul asta, in care sa subliniezi faptul ca taxa s-a platit la AFP ...., si chemi in judecata DGFP ...., prin AFP ......., aceasta DIN URMA institutie fiind cea care va proceda la restituirea sumei...
am chemat in judecata AFP deoarece au fost cazuri cand s-a invocat si admis lipsa calitatii procesuale pasive a DGFP!
Inalta Curte zice ca Lipsa personalităţii juridice a autorităţii emitente nu exclude capacitatea procesuală în contenciosul administrativ, pentru a avea calitatea de pârât sau intimat fiind suficient să se facă dovada că acea autoritate publică este emitenta actului administrativ, astfel cum este acesta definit de art. 2 alin. (1) lit. c) din Legea nr. 554/2004,
A fost alegerea AFP sa fie reprezentata de DGFP.
A mai fost un caz in care s-a pierdut procesul la Tribunal pentru necitarea separat a DGFP, apoi s-a castigat in recurs cu motivarea ca reclamantul a inteles sa se judece cu AFP nu cu DGFP.
As merge in continuare cu AFP...sunt suficiente argumentele de mai sus oare?
Buna seara! In 2010 am platit taxa de poluare,adevarul e ca a fost doar 2600 Lei,am fost la finante sa vad daca pot recupera ceva si mi-a spus ca nu se poate pt ca am platit prea putin.Vreau sa stiu daca pot recupera ceva?Multumesc.
Taxa de poluare 2011
m78
buna sunt interesat sa-mi aduc o masina din germaia si cum taxa de poluare 2011 a crescut f mult , as dori sa stiu ce sanse am sa castig un eventual ... (vezi toată discuția)