avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot afla daca una din partile aflate in succesiune ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot afla daca una din partile aflate in succesiune are sau nu un act doveditor ...

Cum pot afla daca una din partile aflate in succesiune are sau nu un act doveditor asupra unei parti a mostenirii ?
Problema este in felul urmator:
E vorba de niste terenuri. Sunt doua parti implicate. Una din parti a obtinut nu se stie cum un act asupra a 800mp din suprafata totala de la proprietarul initial pe care dupa aceea si-a facut casa pe acesta. Acest act nu vrea cu nici un chip sa-l arate si celeilalte parti implicate si pe deasupra sustine ca nu vrea sa ajunga la tribunal.
As vrea sa stiu, in eventualitatea in care acest act exista, unde as putea sa gasesc o copie a acestuia ? Si cum se poate ataca partea care detine actul pentru a o convinge sa arate actul cu pricina.
Multumesc.
PS: Voi da alte detalii mai tarziu daca este cazul.
Cel mai recent răspuns: pascale_cristian , utilizator 13:32, 18 Mai 2005
Nu sunt in domeniu dar pot sa ti dau un sfat ca apoi colegii sa ti spuna daca e bine.
Incearca sa te duci la Registrul de Carte funciara si vezi ce intabulari sunt pe acea suprafata de teren.
Sa ne spui si noua daca ai rezolvat ceva si cum.
daca si-a construit casa cu acte in regula ar trebui sa gasesti actul doveditor la primarie(de unde a solicitat autorizatia de construire) si la Administratia financiara(unde a deschis rolul fiscal)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals (al topografului) ContSters88252 ContSters88252 daca datele unui PLAN DE AMPLASAMENT SI DELIMITARE A IMOBILULUI intocmit de catre un topograf autorizat nu corespund adevarului , masuratorile ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa de la dezvoltator gbrlcostache gbrlcostache Cumpar o casa de la un dezvoltator.Ce acte ale casei trebuie sa imi dea la semnarea actelor?Planul casei, proiect, aviz de construire, RELEVEUL, inscrierea ... (vezi toată discuția)
Act de proprietate cosminc cosminc as vrea sa stiu cum se poate obtine actul de proprietate pt un imobil construit in anii 1960 . Mai exact , este vorba despre casa bunicii mele pt care nu a ... (vezi toată discuția)