avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dupa nunta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dupa nunta

VROIAM SA VA MAI CER UN SFAT, SI SA VA MAI INTREB CEVA. DACA DUPA NUNTA EU CU MAMA FACEM CONTRACT DE VANZARE CUMPARARE ATUNCI ARE SI SOTUL MEU DREPTUL?
EXISTA VREO CALE LEGALA CA EL SA NU AIBE DREPTUL DACA NOI FACEM ACEST CONTRACT DUPA NUNTA?
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 21:51, 31 Martie 2009
VA MULTUMESC
DECI SINGURA CALE LECALA SI CEA MAI SIGURA AI FI?
DOAR CONTRACTUL DE V/C NAINTE DE NUNTA?
annes3 a scris:

VROIAM SA VA MAI CER UN SFAT, SI SA VA MAI INTREB CEVA. DACA DUPA NUNTA EU CU MAMA FACEM CONTRACT DE VANZARE CUMPARARE ATUNCI ARE SI SOTUL MEU DREPTUL?
EXISTA VREO CALE LEGALA CA EL SA NU AIBE DREPTUL DACA NOI FACEM ACEST CONTRACT DUPA NUNTA?
VA MULTUMESC

oooo NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU sa nu faceti actul de vanzare dupa ce va casatoriti, va fi cotat drept bun comun si atunci va avea parte si sotul.ori va face mama o donatie(chiar si in timpul casatoriei) ori va face vanzare acum inainte.

av.m.vasilescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate teren dolinay dolinay Buna ziua. Mama are un teren pe care a fost eliberat o autorizatie de construire. Constructia am efectuat noi, eu si sotul meu, astfel ne am inteles sa facem o ... (vezi toată discuția)
Act de proprietate dumilor dumilor Buna ziua. Sunt casatorita de 5 ani si locuim (eu, sotul si copilul) impreuna cu parintii mei, in casa care e proprietatea lor. Parintii mei vor sa-mi faca ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare cu cumparator minor: conditii yamada yamada Am un copil in varsta de 2 ani. Bunica lui (mama mea) vrea sa-i treaca un teren pe numele lui, asa incat eu sa ma apuc sa-i fac o casa. Se poate face un ... (vezi toată discuția)