Buna Ziua!
Am incercat in primavara acestui an sa deschid un restaurant in mall. Imediat dupa deschidere administrare mallului a devenit nemultumita de modul cum arata locatia(primisera bineinteles si alte oferte, probabil mult mai bune) si mi-au reziliat contractul fara un preaviz . La 2 zile dupa data mentionata in notificarea lor a acestui fapt am primit siun preaviz pe mail(dupa c am cerut despagubiri si am argumentat ca rezilierea in cazul neplatii chiriei necesita acest document), desi in contract este mentionat faptul ca orice document trebuie trimis prin curier. Cu ceva timp in urma am primit o instiintare de executare silita pt niste bilete la ordin, fara a primi ceva in prelabil de la judecatorie.
Stie cineva cum sa imi recuperez investitia? Cum pot sa demonstrez ca nu am primit o instiintare d la judecatorie?
Mentionez ca toate lichiditatile au fost investite in locatie...deci daca exista o metoda mai putin costisitoare...eventual un avocat priceput in acest tip de proces dornic de asociere(plata in procent din ceea ce poate recupera, in momentul in care vreo suma este recuperata).
Multumesc.
Trebuie analizate (i) clauzele contractului pe care l-ati incheiat cu centrul comercial, pentru a vedea conditiile in care se putea face incetarea acelui contract, si (ii) celelalte documente pe care le-ati primit, pentru a stabili cum este mai avantajos sa procedati pentru recuperarea investitiei.
Din punctul meu de vedere, doar avocatii mai slabi accepta plata exclusiv printr-un procent din sumele ce s-ar putea recupera in proces. Ca sa nu mai spun de faptul ca legislatia aplicabila nu ne permite sa stabilim onorariul in acest mod. Dar, cu siguranta, calitatea pe care o veti primi va fi direct proportionala cu ceea ce pareti sa cautati. :)