Buna seara!Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv.In luna septembrie am plecat la munca in Anglia ca sofer, prin intermediul unei cunostinte.Cand am ajuns acolo angajatorul mi-a propus sa imi infiinteze o firma (cred ca un fel de self employed) ca sa pot lucra la el.Eu nu am fost de acord deoarece nu am vrut sa ma complic si nici nu stiam prea bine ce implica acest lucru, dar acesta m-a anuntat ca mi-a facut firma fara acordul meu, desi nu am semnat nimic. Cum pot verifica daca a infiintat aceasta firma si ce pot face pentru a o inchide? Multumesc frumos!
Ma indoiesc ca a reusit sa infiinteze o societate fara acordul dvs. Pentru infiintarea unei societati are nevoie, printre altele de o declaratie de asociat si administrator si de un specimen de semnatura pentru administrator. Pentru a afla daca sunteti asociat intr-o societate mergeti la ORC si solicitate o informare.
Daca merg la ORC in orasul unde locuiesc si solicit o informare se poate afla daca a infiintat firma in Anglia?Sau trebuie sa solicit o informare in Anglia?Multumesc frumos!