avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Restante furnizori
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Restante furnizori

Buna seara, asociatia a fost data in judecata de catre un furnizor si acesta a apelat la executorul judecatoresc pentru recuperarea debitului. Executorul cere lista cu toti proproetarii din asociatie . In ce baza poate fi executat proprietarul, daca intre acesta si furnizor nu exista un contract. Multumesc!
Executorul va poprii toti propietarii din Asociatie, nu numai restantierii, in limita sumei pe care acestia o platesc la intretinere deoarece ii executa in calitate de terti popriti.

Daca ar fi asa cum spune domnul Adrian Tot nu ar fi nevoie sa fie dati restantierii in judecata ar veni executorul furnizorului si le-ar lua banii.

Restantierii vor putea fi executati numai dupa ce Asociatia castiga procesele contra lor.
Pana atunci toti propietarii sunt buni de plata.
Buna seara, revin si va intreb, care este urmatorul pas al executorului, daca nu vom timite lista tuturor membrilor asociatiei. Ce va urma. Furnizorul respectiv nu mai produce energie ternica si in situatia noastra sunt zeci de asociatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare judecatoreasca a unei asociatii de proprietari andreica1 andreica1 Proprietarii a doua apartamente nu si-au platit contributiile la termoficare. Regia Autonoma de Termoficare a dat in judecata asociatia de proprietari, a ... (vezi toată discuția)
Chemarea in judecata a unei persoane fizice pentru validare poprire o datorie totala a asociatiei de proprietari catre un furnizor de energie termica constantinlaura constantinlaura proprietar apartament , in luna iunie am primit o infiitare poprire de la un executor judecatoresc in care mi se cerea sa indisponibilizez o suma foarte mare ... (vezi toată discuția)
Validare poprire REMUS70 REMUS70 Am primit o citatie si la obiectul dosarului scrie :validare poprire ce presupune ? (vezi toată discuția)