avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citare debitoare la usa instantei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Citare debitoare la usa instantei

care este procedura? cum se face mai exact? este acelasi lucru cu citarea intr-un zia de circulatie nationala?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:28, 12 Noiembrie 2013
In timp ce procedura citarii prin mica publ. o realizeaza partea interesata care publica citatia intr-un ziar citarea la usa instantei se realizeaza de catre grefierul desemnat.
Ultima modificare: Marți, 12 Noiembrie 2013
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie prin publicare in ziar robertsega32 robertsega32 Buna ziua. Mi s-a pus in vedere de instanta sa efectuez procedura de citare cu partea adversa prin publicarea citatiei intr-un cotidian de larga circulatie. In ... (vezi toată discuția)
Citarea prin publicitate art.95 c.pr.civ. OANA GORAN OANA GORAN va rog mult sa ma lamuriti si pe mine cine face citarea prin publicitate conf art. 95 cod procedura civila??? eu ca si creditor sau instanta???? art. 95 (2) ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza cu citarea conform art 95 cod procedura civila???? OANA GORAN OANA GORAN va rog mult sa ma lamuriti si pe mine cine face citarea prin publicitate conf art. 95 cod procedura civila??? eu ca si creditor sau instanta???? art. 95 (2) ... (vezi toată discuția)