avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dosar insotitor persoana cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dosar insotitor persoana cu handicap

ce trebuie sa contina un dosar pentru insotitor persoana cu handicap ce se depune la primarie?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:39, 12 Noiembrie 2013
1. Trebuia sa va spuns de la Primaria unde depuneti dosarul.

2. Intrati pe:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc pentru copil cu handicap penesmaria penesmaria Buna dimineata! sun in CCC pana la 2 ani. Copilul meu are un grad de handicap mediu. Am fost informata ca pe baza unei cereri facute la angajator si cu o ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare pentru insotitor persoana cu handicap Elamir Elamir Soțul meu este de 16 ani pensionat pe caz de boala grad 1 cu însoțitor. Eu , ca soție si însoțitoare , având autoturism pe numele meu, pot obține loc ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de handicap pentru dementa cristi091974 cristi091974 Buna ziua!Am o bunica de 90 ani si in urma consultatiilor unui medic psihiatru a fost diagnosticata cu \\"dementa severa\\".Comform legii are dreptul la ... (vezi toată discuția)