avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... PFA abilitat in domeniul SSM
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

PFA abilitat in domeniul SSM

Ma intereseaza daca se poate sa obtin abilitarea in domeniul SSM doar pe baza unei adeverinte sau a fisei postului. Am vechime de 4 ani in domeniul SSM dar pe cartea mea de munca scrie altceva, ca inspector ssm am fost numita ulterior dar in cartea de munca nu mi s-a trecut (asta o faceam pe langa meseria mea de baza) Am vre-o sansa ca peste un an sa-mi pot deschide PFA atestat de ITM
Cel mai recent răspuns: inspectorSSM , utilizator 22:10, 12 Noiembrie 2013
Acum e suficienta adeverinta. Se preconizeaza ca de la anul abilitarea sa se faca centralizat prin Inspectia Muncii. Ramane de vazut daca atunci vor ramane aceleasi conditii dar se pare ca in plus se va sustine si un examen scris de catre viitorul sef al serviciului extern

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua doresc sa urmez un curs inspector ssm si as dori sa ... armand_1967 armand_1967 Buna ziua Doresc sa urmez un curs inspector SSM si as dori sa stiu, inainte de a urma respectivul curs, daca, dupa absolvirea acestui curs, am posibilitatea ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma ssm Boris_B Boris_B Buna ziua, In cazul in care urmez un curs ptr inspector protectia muncii, dupa finalizarea acetuia pot infiinta o sc. comerciala cu domeniul de activitate ... (vezi toată discuția)
Servicii externe ssm floriontehnic floriontehnic Care este diferenta dintre conducatorul unui serviciu intern de prevenire si protectie si conducatorul unui serviciu extern? multumesc! (vezi toată discuția)