avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Se aplica amenzi in cazul intelegerii amiabile?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Se aplica amenzi in cazul intelegerii amiabile?

Am fost implicata intr-un accident de circulatie. Intrand cu masina in intersectie pe verde, am fost lovita de o masina care intrase in aceeasi intersectie pe rosu. Soferul responsabil si-a asumat vina, am incheiat intelegerea amiabila.

Intrebarea mea este: in acest caz, soferul vinovat va fi pedepsit? Pentru intrarea in intersectie pe rosu ar trebui sa i se ia carnetul, nu?

Pe formularul de intelegere a bifat ca a intrat pe rosu. Formularul respectiv anjunge cumva de la asigurator la Politie?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:23, 12 Noiembrie 2013
Soferul vinovat in cazul intelegerii amiabile,nu va suporta sanctiunile care ar fi fost aplicate in cazul in care pentru solutionare era necesara implicarea autoritatii SPR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. va rog ajutati-ma cu un raspuns, astazi am avut un ... anca14cris anca14cris Buna seara. Va rog ajutati ma cu un raspuns, astazi am avut un accident rutier fara victime mai exact intr o intersectia trecand pe culoare verde a ... (vezi toată discuția)
Constatare amiabila nefinalizata IOSUB CRISTI IOSUB CRISTI Alaltăieri , în timp ce viram la stânga cu maşina intr-o intersecţie , am lovit uşor o altă maşină ce venea din faţă şi care a încetinit brusc din ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea video poate fi proba in instanta? Marian Jumara Marian Jumara Am avut un accident de circulatie .Am patruns pe culoarea verde a semaforului electric pe directia inainte, si dupa ce am trecut de centrul intersectiei am ... (vezi toată discuția)