avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recunoastere minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recunoastere minor

Buna Ziua!

Am si eu o nelamurire... Am un copil dintr-o alta casnicie si actualul sot ar vrea sa il recunoasca cu drepturi depline. Cum putem proceda?

Astept raspunsul dumneavoastra.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ema vintila , utilizator 20:43, 20 Noiembrie 2013
sigur ca nu mostenirea este motivul acestei adoptii. sotul meu vrea sa fie si el tatal copilului meu
Daca problema e mai complicata, ar trebui sa aveti o solutie care sa tina cont de toate complicatiile.
Pentru ce ati cerut pana acum, asta e: faceti cerere de adoptie si urmati procedura. Nu dv., sotul.
Copilul ce zice?
copilul este bucuros ca are un tata, de cand m-am casatorit. eu locuiesc in slobozia iar fetita nu sta cu noi, sta la bucuresti,cu parintii mei, fiind la scoala acolo. credeti ca ar putea fi asta un impediment?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nume de familie ami1976 ami1976 buna ziua , sunt proaspat recasatorita si am un fiu dintr-o relatie anterioara , numai ca relatia s-a terminat inca din perioada in care copilul era inca in ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea copilului din afara casatoriei, nerecunoscut de tatal biologic Asyral Asyral Buna ziua, Recunoasterea copilului din afara castoriei, nerecunoscut de tatal biologic (pe certificatul de nastere are liniuta la rubrica \"tatal\"), se poate ... (vezi toată discuția)
Adoptia unui copil de catre partenerul de viata dodo53 dodo53 Buna seara, As dori sa stiu daca copilul meu (care este adoptat de mine ) poate fi adoptat de partenerul meu de viata cu care suntem impreuna de mai mult de ... (vezi toată discuția)