avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare

Buna ziua,
De curand am fost sunat de un angajator , in urma unui interviu , de a-mi prezenta si semna oferta salariala .
Pentru a semna contractul de munca , pe langa documentele de studii , ci , cazier , etc , mi-a cerut si adeverinta de vechime si nota de lichidare de la fostul angajator .Poate sa fie o piedica asta , adica sa-l determine pe angajator sa nu mai ma angajeze , daca pe adeverinta de vechime si pe nota de lichidare apare " incetat contractul conf.art.61, lit. a) din Codul Muncii"? Ce sa fac ?

Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:44, 12 Noiembrie 2013
Piedica poate fi mentalitatea acelui angajator in situatia in care vede modul cum a incetat fostul raport de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de la fostul angajator austo austo Buna ziua, Adeverinta cu vechimea in munca si salariu de la fostul angajator este obligatorie pentru angajarea la urmatorul loc de munca , sau ea este ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare nota de lichidare ema.1 ema.1 Ma confrunt cu urmatoarea situatie: am solicitat angajatorului demisie si mi-a aprobat(conf art 55lit b codul muncii) pt ziua de 22 martie. Astazi m-am ... (vezi toată discuția)
Documente relatii munca lucyll lucyll Buna seara, La suspendarea de drept a CIM perioada determinata, ce documente trebuie sa-ti furnizeze angajatorul ? CIM se inchide in 30.09.2011 si a fost pe ... (vezi toată discuția)