avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cazier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cazier

buna ziua, am doua intrebari ;
1. pe perioada cercetarilor apare ceva in cazier si care este cea mai mica condamnare pentru alcool la volan?
2. daca ai o condamnare pentru alcol la volan ,ai voie sa parasesti tara sau trebuie anuntat ?
Cel mai recent răspuns: liana vesa , utilizator 16:18, 12 Noiembrie 2013
1. In perioada cercetarii in cazier nu apare nimic.
Pedeapsa pt alcool la volan este inchisoarea de la 1 la 5 ani.Daca se recunoaste fapta si se aplica art 320 ,cea mai mica pedeapsa ar fi de 8 luni.Se poate si sub 8 luni daca exista circumstante atenuante.

2. Se poate parasii tara daca aveti o condamnare cu suspendarea executarii.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan marcu001 marcu001 Buna ! Am facut o greseala mare cand m-am urcat la volan dupa ce am consumat aprox 4 beri . Alcooltestu mi-a indicat 0.57 . Sunt sanse ca probele biologice sa ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis auto pitzi27 pitzi27 Buna ziua .. Am si eu o intrebare am condus fara permis auto (neavand) si am fost oprit de un echipaj de circulatie .. Mia venit o citatie de la udriste sa ma ... (vezi toată discuția)
Consum alcool + accident Capsa12 Capsa12 Am consumat alcool ca totii tinerii din ziua de azi si ma pus ala cu coarne sa ma urc la volan si am facut un accident din care au reiesit numai ... (vezi toată discuția)