avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Nedumerire depunere reclamatie OPC
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Nedumerire depunere reclamatie OPC

Buna ziua. Vreau sa fac o plangere la OPC impotriva unei societati comerciale din Arad, eu fiind din Vaslui. Reclamatia o adresez catre OPC - Arad sau OPC - Vaslui ?Atat vreu sa stiu. Multumesc anticipat, o zi buna sa aveti.
Cel mai recent răspuns: Claudiu007 , utilizator 15:31, 12 Noiembrie 2013
Faceti sesizarea la Arad.
Multumesc :thumbup:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face impotriva opc care nu-mi da un raspuns, desi au trecut 60 de zile de la data depunerii reclamatiei? ContSters93450 ContSters93450 Buna ziua ! Am rugamintea de a ma ajuta cu cateva informatii legate de demersurile pe care le pot face impotriva OPC, unde am depus, in urma cu 60 de zile, si ... (vezi toată discuția)
Reclamatie inspectoratul de stat in constructii ctcristina ctcristina buna ziua , va rog daca puteti sa imi spuneti ce sa scriu intr-o reclamatie catre ISC,vreu sa o reclam pe vecina care a construit fara autorizatie si fara ... (vezi toată discuția)
Soluție firma de mobila neserioasa Adrian1311 Adrian1311 Am semnat un contract cu o firma de mobila și am achitat integral comanda, au trecut 2 luni de zile.. Mereu îmi zic ca o sa vina dar nu o fac, termenul a ... (vezi toată discuția)