avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxa autorizatie functionare primarie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxa autorizatie functionare primarie

buna ziua,

stie cineva ce lege/autoritate reglementeaza taxa autorizatie de functionare de la primarie? modul de calcul si daca sunt exceptii de la aceasta taxa, bineinteles stiind ca anumite coduri caen sunt obligate la plata acestor taxe si bineinteles stiind ca aceasta taxa se aplica aleatoriu ... sau se omite .... sau pur si simplu se colecteaza numai de la tampiti??? :angry:

multumesc f mult
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 15:37, 12 Noiembrie 2013
Codul fiscal, art 268 :
[ link extern ]
Normele metodologice :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduuri caen si orar de functionare deiuta deiuta vreau sa deschid un SRL-D, alegand codul CAEn 5610. as vrea sa stiu daca exista o lege care reglementeaza orarul de functionare al unui restaurant, sau este ... (vezi toată discuția)
Autorizatii coduri caen RIMAX RIMAX Buna ziua! Ca de obicei, internetul romanesc e total pulverizat si haotic si nu reusesc sa gasesc nimic despre asta. Cum gasesc si eu pentru care coduri ... (vezi toată discuția)
Autorizatie / acord de functionare societate comerciala emiasconet emiasconet Autorizatie / Acord de functionare societate comerciala Buna ziua, doresc sa deschid o activitate comerciala, cod CAEN 9329. Conform legii nu toate ... (vezi toată discuția)