avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fisa operativa cazier judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fisa operativa cazier judiciar

buna ziua,

ce mentiuni apar in fisa de evidenta a cazierului atentie nu in certificatul de cazier emis de politie, dupa ce un individ a fost prins la furat in supermarket, fiindu-i luate declaratii, amprentat de politie si intocmit dosar penal. Apare vreo mentiune pana la momentul deciziei procuroruui cu privire la inceperea urmaririi penale sau a incetarii acesteia?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:05, 13 Noiembrie 2013
In cazierul judiciar activ,se mentioneaza toate faptele pentru care autoritatile au constatat si emis documente procedurale care atesta ca exista elemente, indicii temeinice si indubitabile de savarsire de fapte sub incidenta penala
Din cate stiu eu apar solutiile parchetului.nIn unele situatii apare si daca s-a inceput urmarirea penala.

Insa nu mereu din cate am observat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dosar penal pe rolul instantei, ce mentiune apare in cazierul judiciar? daia ileana daia ileana Am un proces pentru alcool la volan cu prima infatisare pe data de 16.02.2012. As vrea sa stiu de la ce data va aparea mentiunea in cazierul judiciar.La acest ... (vezi toată discuția)
Am furat dintr-un hipermarket in valoare de 95 lei madalinadumitra madalinadumitra Buna ziua!am furat dintr-un hipermarket in valoare de 95 de lei am fost prins si am fost la sectie de politie unde am dat declaratie si am recunoscut ... (vezi toată discuția)
Situatie de furt: nelamuriri ContSters413983 ContSters413983 Buna ziua, Sunt psiholog si am nevoie urgenta de o lamurire din partea unui profesionist in legatura cu situatia unui client de-al meu. Clientul pentru ... (vezi toată discuția)