Am si eu o problema care cred ca tine mai mult de birocratie si comoditate decat de drept si nu stiu ce pot sa fac sa o rezolv mai repede: in 17 septembrie anul asta am avut un proces pe contencios administrativ cu inmatricularea fara plata taxei, in data de 21.10 judecatorul a depus motivarea la arhiva iar in 25 .10 dupa cate mi-a spus grefiera a plecat de la ea scrisoarea recomandata cu hotararea judecatoreasca pe care trebui sa o primesc acasa si sa semnez.
Problema este ca acasa nu mi-a sosit nimica inca am fost la posta si am intrebat si au zis ca de atata vreme o trimiteau si inapoi iar la tribunal am inteles ca pot sa fac cerere ca sa-mi dea o copie la hotarare fara nici o valoare in termen de calcul al timpului de recurs.
Ce as putea sa fac ca sa primesc odata recomandata aia sau sa-i dau de urma ca procesul l-am deschis acuma un an si m-am saturat sa astept dupa niste hartii care parca vad ca zac printr-un birou sau sunt ratacite la posta?
Va multumesc
Solicitati oficial presedintelui de instanta sa dispuna comunicarea de copie dupa hotarare
Pentru urgentare si garantarea preluarii contactati personal grefa instantei si preluati pe baza de semnatura documentul