avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier, dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier, dosar penal

Buna, fratele meu acum 3luni de zile a avut un accident rutier.Conducea si era in masina cu fosta lui sotie,se certau iar aceasta a inceput sa-l loveasca si i-a tras de volan,cand el a inceput sa piarda controlul masinii ea a sarit din masina:O! Dupa ce a daramat 2stalpi s-a oprit cu masina intr-un copac! El a avut 2zile de spitalizare ea 6zile! El munceste inafara si dupa accident la 3 saptamani a trebuit sa plece din Romania. Acum eu am aflat de la politia rutiera ca are dosar penal! Ce este de facut in situatia asta si ce trebuie sa faca fratele meu? Si ce ar putea pati? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ciobygab84 , utilizator 18:05, 29 Octombrie 2014
salu
am si eu o problema...acum cateva zile am dat peste un pieton cu masina,pietonul era cam la 10 m de trecere si a sarit din spatele unei masini ce venea pe sens opus....l am vazut dar nu l am putut evita.am avut 8 m de frana(aveam aproape 50km/ora)vreau sa zic ca el e botit bine dat fiind faptul ca are 74 ani.akm este la spital(ceva pe la cervicala,deplasare vertebre,rupt un picior,rupt o mana)rezultat alcooltest 0%(si la mine si la el).am facut expertiza tehnica masina,totul era ok.politistii mi au inmanat actele au zis ca nu au ce sa mi faca si dosarul merge in instanta
intrebari:
de ce nu m-i sa intocmit proces verbal(cu doi martori la fata locului)?
ce se intampla sunt vinovat,nevinovat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasirea locului accidentului ContSters447125 ContSters447125 Buna!Doresc un raspuns urgent!Am fost judecat pentru consum de alcool si parasirea locului accidentului.Pe scurt in timp ce ma deplasam cu masina personala am ... (vezi toată discuția)
Fuga de la locul accidentului hectorik hectorik am patit si eu o belea pe 30 mai sa fiu mai exact. in timp ce ma duceam spre scoala am lovit un pieton cu oglinda (omul era baut ) pe trecerea de pietoni. nu ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis pe un drum public si accident neamtualin neamtualin Buna ziua , am si eu o intrebare .. am condus pe un drum public o masina nu am avut permis de conducere si am intrat intr-un copac .. mai era cineva cu ... (vezi toată discuția)