avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Modificare preturi
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Modificare preturi

Am reusit anul trecut sa castigam la licitatie un contract care are perioada de desfasurare de 3 ani.Sunt ingrijorat de faptul ca incepand de la 1 ianuarie 2014 preturile la materiale vor creste.Exista vreo posibilitate ca sa putem modifica preturile la materiale?
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 11:38, 13 Noiembrie 2013
Se poate modifica pretul contractului, doar in conditiile prevazute de art.97 din HG 925. Adica doar daca s-a prevazut in DA posibilitatea ajustarii pretului contractului, si modul de calcul al ajustarii, sau daca au intervenit circumstante imprevizibile.
In principiu, dvs. trebuie sa aveti in primul rand in vedere la intocmirea pretului ofertei, inclusiv durata contractului si posibilitatea cresterii preturilor pe parcursul lui, pentru a nu iesi in pierdere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efecte majorare tva vio103 vio103 Am incheiat mai multe contracte de furnizare produse respectand prevederile OUG 34 din 2006 in care am specificat clar ca furnizorul nu poate majora pretul ... (vezi toată discuția)
Contract de lucrari iarina_73 iarina_73 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o problema. In cazul in care s-a incheiat un contract de lucrari prin licitatie in baza O.U.G. nr.34 din 2006 cu doi ani in ... (vezi toată discuția)
Interpretare art. 97 alin. 4 din hgr 925&2006 catanita catanita Va salut si vin cu urmatoarea intrebare: ce apreciati ca ar putea intra in categoria <circumstanţe imprevizibile şi independente de voinţa părţilor, ... (vezi toată discuția)