avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inmatriculare auto

Am cumparat o masina a carei taxa a fost recuperata de fostul proprietar, am vreo solutie sa transcriu masina fara a plati taxa? Din "auzite" se spune ca DA, dar caz concret nu stiu , si nu stiu care ar fi pasii de urmat .
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 14:45, 13 Noiembrie 2013
Dvs nu aveti posibilitatea ,deoarece actiunea si hotararea au fost promovata si pronuntata in favoarea proprietarului de la momentul adresarii actiunii catre instanta,respectiv a vanzatorului auto
nu cred ca aveti posibilitatea sa o inmatriculati fara taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto platita si recuperata de fostul proprietar mariusmarian2000 mariusmarian2000 Ce fac daca fostul proprietar a recuperat taxa dupa ce a vandut masina? Caz in cauza: Am cumparat masina in ianuarie 2013. La inmatriculare, am fost la fisc ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto sbpackard170 sbpackard170 Am cumparat un autoturism care fusese adus din Germania si inmatriculat in 2008 de fostul proprietar. Am inregistrat-o la finante si cand am mers sa o ... (vezi toată discuția)
Actiune pentru radierea unui autoturism nicoleta74 nicoleta74 Buna seara! Am o problema pe care, in acest moment, nu vad cum sa o rezolv. Concret, am vandut in luna mai 2008 un autoturism, am incheiat contract de v-c si ... (vezi toată discuția)