avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Practicant de arte martiale...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Practicant de arte martiale...

Buna ziua,

L-am batut pe unul... la o criza de nervi (el m-a provocat intr-un bar...)


Daca fac arte martiale, box, lupte libere se considera ca si cum as fi avut arma alba la mine? Este circumstanta agravanta sau ce, cum?


Am inteles ca e bai daca stiu sa ma bat...:((
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 22:40, 30 Noiembrie 2016
Eu n-am zis ca ar fi intelept sa-l minta pe judecator, dar intre "neintelept" si "fapta penala" este o mica mare diferenta.

De ex. daca Ionica a furat ceva si il minte pe judecator ca n-a furat si se descopera ca a mintit este condamnat pentru furt, nu pentru minciuna.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Noiembrie 2016
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sabie de samurai boancamaria boancamaria Buna ziua, Sunt legitimat la un club de arte martiale unde practic scrima japoneza. Pentru a aprofunda cele invatate la sala mi-am comandat o sabie de ... (vezi toată discuția)
Lovire in legitima aparare geludelagara geludelagara Buna ziua, acum cateva zile am fost la un bar cu mai multi prieteni, cu unul dintre acestia, care era langa mine, am avut cateva discutii in contradictoriu ... (vezi toată discuția)
Forma de organizare adecvata ges ges ges ges Ziua buna! Practicam o forma de arte martiale care nu are in Romania o federatie sau o forma de organizare. Am practicat ca o forma de activitate motrica de ... (vezi toată discuția)