avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... procura din strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

procura din strainatate

Buna ziua,
va rog sa ma sprijiniti cu urmatoarea problema: ce procedura trebuie sa urmeze tatal care este in Germania pentru a obtine o declaratie conform careia este de acord ca mama si fiul sa paraseasca Romania.
multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:01, 13 Noiembrie 2013
Sa mearga la consulat sau ambasada si sa dea declaratie : subsemnatul X cu datele cunosc prevederile codului penal cu privire la falsul in declaratii, declar ca sunt de acord ca fiul cu datele sa iasa insotit de mama ci datele, in perioada.. in directia..
Stiu cei de acolo formularea. sa ii trimiteti copii dupa acte sa nu faca o greseala cand scriu datele.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor in strainatate-tatal plecat ContSters174925 ContSters174925 Cuplu necasatorit legitim, au un copil minor de 5 ani, copilul purtand numele tatalui. Se poate sa paraseasca copilul tara (in Bulgaria) doar impreuna cu mama ... (vezi toată discuția)
Scoatere minor din tara hajnyci hajnyci Buna ziua! Paraintii minorului sunt casatoriti. Tatal lucreaza in strainatate (Germania), mama cu minorul vor sa mearga in vacanta la el. Trebuie pocura pt ... (vezi toată discuția)
Procura clausimo clausimo vreau sa stiu si eu; legea din romania e valabila pt toti notarii sau alte cabinete cu alte obicee....ca eu nu mai inteleg nimik..de asta vreau sa si plek ... (vezi toată discuția)