avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Diminuare salariu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Diminuare salariu

curtea de conturi la un control din luna octombrie 2013 mi-a diminuat salariu cu 15% pe motiv ca nu tb sa beneficiez de un spor de confidentialitate , cistigat pe o hotarire judecatoreasca definitiva si care e si in continuare , un alt control din 2011 nu a diminuat salariu deoarece a constatat ca e corect , insa acum mi s-a sistat salariu incepind cu 2010 . . cum e legal ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:28, 15 Noiembrie 2013
Corect este cum a stabilit instanta de judecata. Niciun organ sau institutie a statului nu poate decide contra unei hotarari judecxatoresti .
cu toate astea s-a emis decizie de recuperare a sumei de 3567 lei , pt care tb sa ma adresez din nou instantei de judecata
Contestati acea decizie si atasati la contestatie hotararea judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amnistie fiscala LIA VRANCEANU LIA VRANCEANU Buna ziua . Va rog sa ma lamuriti si pe mine , daca se poate , in urmatoarea problema : in anul 2009 am castigat in instanta acordarea unui spor de dispozitiv ... (vezi toată discuția)
Inapoiere bani din salariu ( spor ) !?? stoica ionut 13 stoica ionut 13 Sotia mea lucreaza la un spital ,unde este aistenta sefa .Directorul i-a dat un spor (SPCIN) .Acum el a murit si a venit un control care a descoperit ca ... (vezi toată discuția)
Problema curtea de conturi olivia stoicescu olivia stoicescu In anul 2011 a fost un control al Curtii de Conturi care s-a finalizat cu o decizie in care se preciza ca exista un prejudiciu(provenit din pasivitatea in ... (vezi toată discuția)