avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de colaborare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de colaborare

As dori sa stiu ce fel de contract ar trebui sa inchei eu, ca si societate cu o alta societate, prin care aceasta va trebui sa vanda produsele societatii mele pe baza unui comision. Din cate am inteles in noul cod civil nu nai este precizat contractul de colaborare. Ar fi mai indicat sa inchei un contract de prestari servicii sau...ce fel de contract ar fi indicat. Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Boncu Constantin , Avocat 21:23, 14 Noiembrie 2013
Buna ziua,

Ati putea incheia chiar un contract de comision, care este o varietate a mandatului. Acesta presupune ca societatea contractanta sa vanda produsele societatii dvs. in schimbul unei remuneratii denumita comision.

Costi Boncu
Va multumesc. Deci as putea incheia un contract dr comision...dar spuneti-mi daca si un contract de prestari servicii ar fi ok?
Buna seara,

Contractul de comision include si posibilitatea prestarii de servicii. Avand in vedere situatia prezentata apreciez ca acesta ar fi cel mai potrivit.

Desigur in masura in care doriti puteti sa-l denumiti si contract de prestari servicii.

Costi Boncu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare alexandra15 alexandra15 buna ziua asi vrea sa stiu daca ma poate cineva lamuri in legatura cu un contract de colaborare eu locuiesc in italia dar asi vrea sa inchei un contract de ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare fortune12 fortune12 Ziua buna! Doresc sa stiu daca se poate incheia un contract de colaborare intre o firma si o perzoana fizica!!! Detaliere: sunt grafician (persoana fizica, nu ... (vezi toată discuția)
Colaborare cu persoane fizice neautorizate in baza unui contract de comision? prindeo prindeo Buna ziua, Am deschis recent o firma care se ocupa cu intermedieri, si am nevoie sa colaborez cu persoane fizice pentru a prospecta piata si a-mi gasi ... (vezi toată discuția)