Sunt angajata unei firme care și-a schimbat managerul de curând. Noul manager a început sa facă unele schimbări și vreau sa știu dacă sunt legale:
1. Ne-a schimbat punctul de lucru la câțiva dintre noi de mai mult de jumătate de an (fără sa beneficiem de ceva) și acum mai mult vrea sa ne schimbe contractele de munca pe noul punct sub amenințarea (nu directa, dar subânțeleasa) ca ne da afara.
2. Deoarece lucram pe teren ( aproape zilnic conducem 300km) de la început am beneficiat de avantajul sa mergem cu mașina de serviciu acasă (deoarece majoritatea zilelor plecam de la locul unde am prestat lucrarea direct acasă fără sa mai trecem la punctul de lucru). Vreau sa stiu daca ne poate interzice acest lucru , precizez ca in contractul individual de munca este un punct in care este stipulat : Dotari : masina , laptop, telefon mobil.
1. orice modificare a cim se face prin act aditional. nu va poqate da afara daca refuzati sa-l semnati.
2. Daca este prevazut in cim ca aveti asigurata masina, nu are cum sa v-o ia decat prin act aditional ( adica daca sunteti si dvs. de acord.)