avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie hazna langa fantana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie hazna langa fantana

Buna ziua.Un vecin a sapat o gropa si o foloseste pe post de hazna.Groapa este la o distanta de 10 metri de fintina mea cu apa potabila.De cind a inceput sa o sape I-am spus sa nu o sape acolo,insa nu am reusit sa ma inteleg cu el pe cale amiabila.M-am adresat in cadrul primariei la serviciul urbanism,insa d-lor mi-au spus ca nu e domeniul lor de activitate,ci sa ma adresez directiei sanitare publice .Ce as mai putea face in acest sens?Si ce lege reglementeaza aspectul mentionat?Va multumesc.
Adresati sesizare oficiala autoritatii de sanatate rii publica locala care va verifica si eventual va aplica sanctiuni cu obligatia dezafectarii fosei septice
ISC pentru constructie fara autorizatie, aka anexa gospodareasca cu destinatie de hazna aflata in lucru.
Ordonanta in instanta pentru oprirea lucrarilor.
Va mai puteti adresa la Mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu arhitectul alexutu19 alexutu19 Buna seara. Doresc sa ma consult cu voi intr-o privința. La finalul lunii ian 2022 am contractat un arhitect pentru a ne face un proiect de arhitectura. La ... (vezi toată discuția)
Construcție fosă vecin pe hat la 5 metri de fața casei mele și aproximativ 8 metri de fântână das_daniela das_daniela Bună seara, Casa mea este orientată cu fața spre răsărit la aproximativ 8 metri de hotar, hotar pe care este construit un gard, gard ce este al ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de contructie data pe teren traversat de numeroase tevi stanapuran stanapuran Buna ziua. Rugamintea mea este de a afla care sunt pasii pe care ar trebui sa ii urmez pentru a face lumina in cazul meu: -am cumparat un teren intravilan , ... (vezi toată discuția)