avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SUNT TINUT DE CONTRACTUL DE INCHIRIERE.... IN FORMA ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SUNT TINUT DE CONTRACTUL DE INCHIRIERE.... IN FORMA CERUTA DE ADMIN. FINANC... DAR NEINREGISTRAT.....

am inchiriat un apartament. singurul contract incheiat cu proprietarul este un tipizat al contractelui de inchiriere ..exact tipizatul care se foloseste pentru contractele ce urmeaza a fi inregistrate la Admin.Financ.... CONTRACTUL INSA NU A FOST INREGISTRAT LA ADMIN.FINANC.
in contract s/a prevazut ca inchirierea se face pe 7 luni.. insa nu doresc sa mai raman 7 luni in apartamentul respectiv.
LA CE MA EXPUN DACA NU RESPECT UN CONTRACT INCHEIAT INTR-O ATARE FORMA?
SE CONSIDERA RESPECTIVUL CONTRACT LEGAL INCHEIAT.. CHIAR DACA NU A FOST INREGISTRAT LA ADMIN. FINANC.?... ASTA in cazul in care se va ajunge la instanta.. ...
Cel mai recent răspuns: Andrei Dina , Avocat 12:53, 2 Aprilie 2009
Ideea este ca veti avea de suferit si dvs si proprietarul. Din experienta si practica va spun ca in 99.9% din cazuri proprietarul nu va va actiona in judecata, stiindu-se cu musca pe caciula la randul lui :D.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere Busulica Busulica Buna ziua. Are efecte juridice un contract de inchiriere nedeclarat si neimregistrat la Anaf? Se poate inchiria un ap achizitionat prin prima casa daca in ct ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract inchiriere prin circa financiara fara prezenta chiriasului xemina xemina Am un contract de inchiriere la circa financiara incheiat intre mine si propietar ,spunetimi fara prezenta mea propietara poate rezilia contractul?Mentionez in ... (vezi toată discuția)
Evacuarea unor chiriașe șantajiste: pot s-o fac cu acest motiv? Bia86 Bia86 Va rog sa ma ajutati in aceasta problema .Acum 2 saptamani am primit in chirie 2 femei mama si fiica si 2 copii o fetita de 9 ani si un copil sub un an .Sa ... (vezi toată discuția)