avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata curs fara chitanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata curs fara chitanta

Buna ziua, am facut un curs de perfectionare, am platit si astept dupa diploma de 3 luni si ma tot amana. Am impresia ca nu sunt acreditati pentru cursul respectiv, dar ei mi-au luat banii, fara sa-mi dea o chitanta in schimb. Am primit de la ei adeverinta ca am absolvit cursul, dar am nevoie de diploma. Vreau banii inapoi sau diploma. Ce pot face cu ei? Cum pot sa-i amenint?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 18 Noiembrie 2013
daca nu sunt acreditati nu aveau dreptul de a tine cursul.....ii puteti reclama..ar fi obligati sa va restitue cursul avand in vedere ca nefiind acreditati cursul este egal cu zero...inselaciune
Puteti depune o sesizare la O.P.C.

Pentru a verifica daca o firma care va invita sa va inscrieti la cursuri este autorizata accesati linkul: www.anc.gov.ro/ Registrul National al furnizorilor autorizati dupa care selectati judetul care va intereseaza. Apoi veti putea gasi pentru fiecare tip de curs lista cu formatorii autorizati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa, am organizat cursuri neacreditate. pot fi anulate facturile pe care le-am emis din acest motiv? pauldorin87 pauldorin87 sunt PFA, cod caen 8559- alte forme de invatamant, diploma formator in urma cu un an am organizat niste cursuri neacreditate, avand ca tema implementarea ... (vezi toată discuția)
Cine este cnfpa? Doina Elena Doina Elena Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si diplomele eliberate de institutiile autorizate de acest consiliu sunt recunoscute de cineva? De ITM ... (vezi toată discuția)
Curs oferit de ong Adela Popa Adela Popa Buna ziua, Intrebarea mea ar fi daca un ONG poate sa ofere cursuri de formare fara a avea acreditare ca furnizor de formare. ONG-ul pe care il conduc are in ... (vezi toată discuția)