avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare remorca adusa din stainatate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare remorca adusa din stainatate

Va rog sa imi spuneti de ce acte am nevoie pentru a putea inmatricula in Romania o remorca cumparata din strainatate. Ce taxe am de platit.
Cel mai recent răspuns: carolecsy , utilizator 23:00, 5 Iunie 2018
Nu imi poate raspunde nimeni ?
Am si eu un peridoc adus din Franta, din cate se vede este facut artizanal, a fost adus cu o masina cu numere de Franta, cu acelasi numar ca si masina. Nu are nicio serie pe nicaieri stantata, aplicata sau certificat de inmatriculare. Se poate inmatricula cumva? Pe primarie macar, nu ma intereseaza sa ies din judet....ci doar sa-mi las barca la apa din curte pana la apa(dar trebuie sa circul cativa km si pe DJ). Sper sa ma lamureasca cineva ca pe tot internetul nu gasesti niciun raspuns clar la problema asta si observ ca nu sunt primul in situatia asta- nu VREAU sa cred ca in tara asta nu se poate rezolva intr-un fel si voi fi nevoit sa duc peridocul la fier vechi si sa dau 1000 Euro pe unul NOU MADE IN ROMANIA !!!!
cum ai rezolvat, ma confrunt cu aceeasi problema

sorynel2002 a scris:

Am si eu un peridoc adus din Franta, din cate se vede este facut artizanal, a fost adus cu o masina cu numere de Franta, cu acelasi numar ca si masina. Nu are nicio serie pe nicaieri stantata, aplicata sau certificat de inmatriculare. Se poate inmatricula cumva? Pe primarie macar, nu ma intereseaza sa ies din judet....ci doar sa-mi las barca la apa din curte pana la apa(dar trebuie sa circul cativa km si pe DJ). Sper sa ma lamureasca cineva ca pe tot internetul nu gasesti niciun raspuns clar la problema asta si observ ca nu sunt primul in situatia asta- nu VREAU sa cred ca in tara asta nu se poate rezolva intr-un fel si voi fi nevoit sa duc peridocul la fier vechi si sa dau 1000 Euro pe unul NOU MADE IN ROMANIA !!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tractare peridoc cu numarul masinii, non-residenti sebastianMS sebastianMS Buna ziua, Sunt Cetățean Roman cu rezidenta permanentă in Spania (dețin pașaport CRDS, fără CI). dețin permis de conducere spaniol și ... (vezi toată discuția)
Cum aduc legal o remorca in tara ? webstarrr webstarrr Buna tuturor ! Saptamana viitoare eu as vrea sa ma intorc in tara si m-am gandit sa cumpar o remorca mai micuta, una pe 2 roti ca sa pot sa aduc si niste ... (vezi toată discuția)
Imatricularea unui autoturism andreixy82 andreixy82 am cumparat o masine si nu pot sa optin certificat fiscal, ce pot face ca so inmatriculez pe numle meu ?/persoana de la care am cumparat masina nu era ... (vezi toată discuția)