avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Model cerere aflare stadiu dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Model cerere aflare stadiu dosar penal

Salut,
Ma intereseaza si pe mine, un model de cerere catre Politie, in care vreau sa aflu stadiul unui dosar penal care se afla la politie si inca nu a fost trimis in instanta.
Ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: ssorinss , utilizator 21:45, 14 Noiembrie 2013
Subsemnatul x... , domiciliat in x......, in calitate de x..... in dos.. nr. .x....., solicit prin prezenta cerere, sa-mi comunicati stadiul dosarului.
data si semnatura

Dupa incheierea cercetarilor, dosarul este inaintat cu propunerea legala la parchet, asa ca inainte de a formula cererea este de preferat sa va informati exact unde se afla dosarul.
ați putea formula simplu o cerere, astfel :
Către,
Postul de Poliție al comunei ”R„, jud. ”X”, sau Poliției municipiului ”T”, secția ”88” ,

Subsemnatul domiciliat în (adresa dvs. completă+codul poștal), prin prezenta
Cerere
vă solicit respectuos, să-mi comunicați în termen legal pe adresa mea mai sus precizată stadiul în care se află în acest moment dosarului penal nr. . . , dosar care se afla la politie si încă nu a fost trimis instanței de judecată.Vă mulțumesc anticipat.Cu stimă, ”Ionescu Vasile”, semnătura, data.
Multumesc pentru sfaturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru abandon de familie fara rezultat Furniga Furniga Am depus la Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti o cerere in data de 01.11.2014 pentru inaintarea dosarului de la Parchet catre Judecatoria Ploiesti nu a ... (vezi toată discuția)
Cerere de motivare bond007 bond007 Buna ziua, Am terminat un proces de punere sub interdictie a bunicii mele, judecatorul s-a pronuntat in favoarea punerii sub interdictie, ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort neredactata anna0_6 anna0_6 Buna ziua!sunt in divort de aproape un an si sa luat hotarerea judecatoreasca de o luna si inca nu sa redactat,problema este ca eu trebuie sa nasc la sfarsitul ... (vezi toată discuția)