avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie handicap gradul 1 cu insotitor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie handicap gradul 1 cu insotitor

Cine stie de ce nu a intrat indemnizatia de insotitor luna aceasta?
Cel mai recent răspuns: alynabratu , utilizator 12:33, 16 Noiembrie 2013
pt ca nici cartelele de metrou nu au fost platite de "profesore " de la guvern sunt sume din bugetul de stat (aceasta este declaratia data de un angajat al primariei s 6 )
Adik nu se mai dau deloc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate amodrogeanu amodrogeanu sotul meu are grad de invaliditate 1si necesita insotitor permanent conform deciziei privind capacitatea de munca.As dori sa stiu ce drepturi si obligatii am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de boala si indemnizatie de insotitor vasilica_onofrei vasilica_onofrei buna ziua! tatalui meu i s-a stabilit un grad de handicap 2 cu insotitor. el este inca in campul muncii. va rog sa-mi spuneti ce drepturi are. poate lua ... (vezi toată discuția)
Data platii indemnizatiei lunare si a bugetului complementar n_roxxanne n_roxxanne Incepand cu ce data ar trebui sa primeasca indemnizatia lunara+bugetul complementar data dosarul a fost depus la sfarsitul lunii decembrie 2011, la comisie am ... (vezi toată discuția)