avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Scadere alocatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Scadere alocatie crestere copil

Este adevarat?????Am primit o citatie cum ca de la 1 noiembrie alocatia de copil scade de la 200ron la 130ron.este adevarat?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:25, 17 Noiembrie 2013
citație.. de unde?
De la primarie
1. Spuneti exact ce scrie in citatie (daca asa se numeste).

2. Trebuie sa scrie acolo si care este motivul si baza legala a modificarii cuantumului alocatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie pentru copii pana la varsta de 2 ani - indexare cf hg11/2008 dinuclaudia dinuclaudia Am nascut in anul 2007 in luna mai si am primit o alocatie pentru copil in valoare de 200 ron. As dori sa stiu de ce in momentul de fata nu mi s-a majorat ... (vezi toată discuția)
Acordare alocatie nou nascut sce76 sce76 Buna seara. Stiti cumva care este legea care reglementeaza acordarea alocatiei lunare pentru copiii pana la 2 ani?Am nascut in 10 octombrie, in 22 am depus ... (vezi toată discuția)
Alocatie monoparentala maddutzyka maddutzyka Buna seara.Timp de 1 an si 10 luni cat are acum baiatul meu am beneficiat de alocatie monoparentala.Acum mi s-a spus ca nu mai pot beneficia de alocatie ... (vezi toată discuția)