avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit nerambursat si somatie de plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit nerambursat si somatie de plata

Bun ziua,va rog din suflet sa ma ajuta-ti cu cateva raspunsuri la intrebarile mele.
In anul 2008.08.22 am facut un credit de nevoi personale si am platit ratele pana in data de 23.02.2009,acee fiind ultima.In data de 13.11.2013 am primit o instiintare in scrie ca am fost data in judecata in 23.09.2013 fiid data solutia si sunt obligata sa platesc o suma datorata.Intrebarile mele sunt : cand se prescrie fapta si daca eu nu am bunuri mobile si imobile pe numele meu si nici venituri decat alocatia fetitei ce mi se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: myryam , utilizator 15:50, 3 Decembrie 2013
Nu are ce sa vi se intample, nu au de unde recupera, nu e vb de vreo fapta care sa se prescrie.
Ar fi trebui si acum sa contestati sa invocati prescriptia. Despre ce datorie e vb ?
o datorie de aproape 20000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita-prescriptie ioana71 ioana71 Buna ziua. Am avut un credit luat la un IFN si la care am platit ratele pana in 2009. Acest IFN a cesionat creditul unei firme de recuperari creante. Aceasta ... (vezi toată discuția)
Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)
A doua executare silită pentru același credit neachitat. e posibil să fiu acționat în instanta după 4 ani de la primul proces? viorelluca viorelluca Buna ziua. Am luat un credit de nevoi personale pe care nu l-am putut achita. Am fost dat in judecata , s-a incuviintat executarea silita in 2013 , nu au avut ... (vezi toată discuția)