avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Se poate face si impartirea datoriilor din timpul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Se poate face si impartirea datoriilor din timpul casatoriei, nu numai a bunurilor?

Buna ziua ,

Pa timpul casatoriei am acumulat o datorie de aprox 5000 de euro pentru o neplata a unei descoperiri de card , pe numele sotului care este in curs de plata la zi catre o firma de recuperare
am cumparat in timpul casatoriei o masina si aceasta este pe numele sotiei
Cum pot sa procedez ca masina sa o bag la plata firmei de recuperare ?
Este normal ca eu sa raman sa platesc doar eu datoriile si ea sa ramana si cu masina?
Va multumesc!
Se poate imparti tot, inclusiv datoriile. Totusi, ea nu va fi opozabila tertilor decat daca i-ati chemat in proces sau au fost de acord cu aceasta imparteala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj christiana_alex christiana_alex Buna ziua, in anul 2016 am divortat pe cale amiabila. Anul acesta doresc sa deschid partajul pentru patrimoniul dobandit in comun pe perioada ... (vezi toată discuția)
Refuzul bancii de a se supune unei hotarîri judecătoresti definitivă si irevocabilă de a împărți un credit restant luat din una din parti popaliviu67 popaliviu67 În urma partajului, datoriile comune au fost împarțite în cote de 50%-50%. am trimis bancii de la care am imprumutat bani pe numele meu, acte de pe ... (vezi toată discuția)
Partaj cu apartament ipotecat danyleca danyleca Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in problema patajului. Abia am terminat divortul si vreau, cand primesc hotararea sa facem si partajul. Avem un apartament ... (vezi toată discuția)