bunaziua am si eu o intrebare tatal meu a decedat si se face succesiunea mentionez ca mai am un frate si mama care este sotie supravietuitoare terenul este mostenit de tatal meu de la parinti lui iar in perioada comunista la demolat dupa revolutie i-au dat alt teren in aceeasi suprafata ca reparatie ce parti revin fiecaruia va multumesc foarte mult
intentati o actiune de partaj succesoral de pe urma def. tata iar la primul termen de judecata incheiati o tranzactie (stingerea litigiului printr-o intelegere de comun acord care vizeaza impartirea averii succesorale), economisiti si timp si bani, taxa de timbru este de doar 19 lei, tatal a detinut acte ?
asa evitati si notarul ...
av. Iorga
Mostenire
verginica73
in curtea parinteasca a ramas ocumnata deoarece fratele meu a murit si parintii sant morti demult, , cumnata nu are copii si nici acte asa ca avem toti fratii ... (vezi toată discuția)
Succesiune
IONY1972
Buna seara! Mama a decedat acum 7 ani,tatal a decedat de curand.Suntem 2 frati dintre care unul din prima casatorie a tatalui (nu infiat).Mentionez ca nu s-a ... (vezi toată discuția)