avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren cumparat cu imobil construit ilegal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren cumparat cu imobil construit ilegal

Buna seara

am achizitionat recent un teren care are construita ilegal pe el un imobil.m-am interesat la primarie si fostul propietar al terenului nu a depus niciodata vreo cerere de autorizare de constructie sau altceva in acest sens.cum pot scapa de constructie ? Nu este intabulata,nu este declarata la primarie,nu se platesc impozite pt ea.pot cere cel putin chirie pe terenul ocupat de constructie ?
Multumeec anticipat pt orice solutie oferita
Dacă legal nu exista nu puteți cere nici chirie. Cel mai corect este sa nu mai existe acea constructie....fie recuperati Dvs materialele sau vb cu fostul proprietar sa vina si sa le ridice.
Care ar fi solutiile ?
Eu il pot revendica fiind pe terenul meu ?cum se poate constata existenta lui pe terenul meu ?
Practic imi tulbura posesia.pot evacua persoana ?
Cum pot elibera terenul ?
Notificati persoana care detine imobilul, sa il demoleze.

Daca refuza, va trebui sa va judecati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garaj construit pe teren proprietate emilia73 emilia73 Am reusit sa intabulez casa si gradina.In gradina mea, inainte de 1989, comunistii au ridicat un buncar de gunoi, din ciment.Acesta a fost transformat de un ... (vezi toată discuția)
Drept la proprietate! camelia21 camelia21 Buna ziua! Parintii mei au o pb si nu stiu sigur cum sa o rezolve!Acum 5 ani au cumparat un teren,are si schita cadastrala,planul de situatie la teren!Numai ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie provizorie- autorizatie de constructie definitiva mialdo2005 mialdo2005 Supun dezbaterii dv. urmatoarea problema: suntem un grup de noua propietari de garaje construite in oras, in baza autorizatiilor de constructie provizorii ... (vezi toată discuția)