avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reducere de pedeapsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reducere de pedeapsa

va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns....sotul meu a primit o condamnare definitiva de 19 ani intro incadrare de 15-25 iar in ncp incadrarea va fi de 7-18.inafara faptului ca il va scadea la maximul din noul cod va mai putea primi o reducere de pedeapsa la sesizarea penitenciarului sau daca va face o contestatie la executare?din cate am inteles se vor face reasezari de pedepse dar nu stiu exact din cauza ca sa scos legea de reducere facultativa a pedepsei definitive.
Cel mai recent răspuns: alinadaniela87 , utilizator 15:22, 19 Noiembrie 2013
nu stie nimeni nimik?...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redozarea pedepsei alinadaniela87 alinadaniela87 va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns....sotul meu are 19 ani condamnare definitiva intro incadrare de 15-25 pentru grup organizat si talharie ..in ... (vezi toată discuția)
Art 15 cod penal cosminaa cosminaa buna ziua, art 15 cp Aplicarea facultativă a legii penale mai favorabile în cazul pedepselor definitive Când după rămânerea definitivă a hotărârii ... (vezi toată discuția)
Legea favorabila! alinadaniela87 alinadaniela87 buna seara.am o condamnare definitiva de 19 ani.in ncp maximul la aceasta fapta va fi de 18.inafara faptului ca vor scadea pedeapsa la 18 ani la contestatie la ... (vezi toată discuția)